2014. február 7., péntek

17.rész


"Tudod, a szerelem nem úgy alakul ki egyik percről a másikra, azt meg kell, hogy előzze egy másik érzés, amiből aztán kialakul az igaz, mindent megváltoztató érzelem: félelem, düh, utálat. Ugye milyen érdekes, hogy ezekből egyszer szerelem lehet?"

Mondogatom magamnak, hogy nem vagyok dühös, nem vagyok dühös .... Ó de még mennyire hogy az vagyok!
- Ez meg mi a f... - kezdek bele és közben felállok a helyemről, de Styles félbeszakítja a mondandóm. 
- Amy! Ez nem az aminek látszik!
- Valóban? Ez érdekes! - csattanok fel és már nem érdekel, hogy kiabálok vele. Az ágyakhoz vágtázok, beledobálom a kihullott dolgaimat -rúzs,zsepicsomag,kézfertőtlenítő- aztán felkapom a kis üveges parfümöt és a kezébe nyomom.
- Legyél boldog vele, paraszt! - a szemeim valószínűleg szikrákat szórnak rá - Lányok! Indulunk! - a vállamra dobom végre a táskám és keresem a kijáratot a hatalmas, istenverte buszból.
- Amy! - könyörög Lucy, de most nem vagyok abban a hangulatban, hogy meghassam.
- Indulj a kocsihoz! MOST! - előkotrom a slusszkulcsot és a kezébe nyomom - Várjatok meg ott! Azonnal ott vagyok! - mondom neki ellenkezést nem tűrő hangon. Látom rajta, hogy csalódott és szomorú, de ezzel ráérek később foglalkozni. - Kérlek! - teszem hozzá lágyabban. Halkan elköszönnek és Tessel elhagyják a buszt. Sóhajtok néhány nagyobbat, mert úgy érzem, ha nem teszem, akkor a dühtől szétrobbanok. Lou felé fordulok.
- Mi a szar ez? Tudtál erről? Tudtad, hogy ez a selejt lenyúlta, mégsem mondtad el! - mordulok rá.
- Amy! Én csak akkor tudtam amikor ide jöttem. Az előtt, hogy találkoztunk! Vissza akartuk adni!
- Nem loptam el! - szól közbe Harry.
- Te csak hallgass! - emelem rá a mutató ujjam - Rád senki sem kíváncsi! Megvan mindened! Kibaszott luxus busz, karrier és gondolom rengeteg pénz ... És te mégis női táskát lopkodsz! Mi van ember? Beteg vagy?
- Engedd, hogy elmagyarázzam! - esdekel előttem.
- Harry! Ezen mégis mit magyarázol? Hogy véletlen került ide? Hogy teljesen véletlen szaglászod a parfümöm? Spóroljuk meg ezt a kört, nem hiszem el úgysem. Kösz a vendéglátást! Remek volt ... Sziasztok! - kisétálok onnan, bár hallom, hogy még szólítgatnak, nem figyelek rájuk. Annyira mérges vagyok, hogy mindjárt elbőgöm magam. Ki a frász gondolná erről a srácról, hogy nem tiszta az agya!? Egyáltalán minek nyúlkál más táskájában? Séta közben ellenőrzöm, hogy minden megvan-e, de szerencsére nem hiányzik semmi. De jó, már arra sem emlékszem hol a frászban parkoltam le ...
- Amy, kérlek!
- Lou figyelj! Kedvellek, nem haragszom rád! Sajnálom, hogy kiabáltam veled, de eléggé kiborultam ettől! - fordulok felé.
- Nem nyúlkáltunk a táskádban. Harry megtalálta, amikor visszament a terembe, otthagyta a kalapját. A táskád meg a széken volt. Elhozta, hogy nehogy más vigye el. És mivel tudta, hogy mi beszéltünk, remélte, hogy én vissza tudom neked adni.
- Oké, ez rendben is lenne így Lou, de mit kerestek a dolgaim az ágyon szétterülve?
- Hát az ... Lux játszott velük. - motyogja halkan - Egy pillanatra magára hagytuk, amíg Tommal megbeszéltem, hogy hazamennek, és amikor a kabinokhoz mentünk Lux a rúzsoddal játszott! Nem tette tönkre, de ha akarod veszünk egy újat!
- Erre semmi szükség. - mosolygok rá kedvesen. - Akkor még valami ... Harry beteg? Fogyatékos? Pszichopata? Mi a francért szagolgatja a parfümöm?
- Lux fújt egy kicsit belőle, Harrynek meg megtetszett! Azt mondta, hogy amikor beszélte....
- Lou! Keresnek! - szól közbe egy pasas, akit még eddig nem láttam.
- Megyek! - kiált oda neki - Tényleg sajnáljuk ami történt. Elég ciki helyzet volt, de nem akartunk rosszat.
- Haza kell mennem! Csak el akarom felejteni ezt, rendben?
- Persze! Azért majd hívsz, ha van egy szabad perced beszélgetni?
- Persze, hogy hívlak! - kuncogok - De kettőnk közül te vagy az elfoglaltabb, szóval inkább hívj te! Jó éjt! - megölelem és érzem, hogy sokkal lazább lesz. Megnyugszik, hogy nem haragszom rá. A kocsiban a lányok duzzogó fejjel várnak rám.
- Csak semmi pukkadozás kisasszonyok... Kinek adatik meg, hogy a turnébuszon lóg a bandával? Kinek szolgál fel Zayn kólát és kínálja meg Niall a csipszével? - nem válaszolnak, de tudom, hogy mire hazaérünk már jobb lesz a kedvük. Most csak nem tetszik nekik, hogy le kellett lépnünk. Pedig már kb egy órája otthon kéne legyünk ...

3 megjegyzés:

Reni írta...

" Harry beteg? Fogyatékos? Pszichopata? Mi a francért szagolgatja a parfümöm?" Itt úgy szakadtam. :'D Amy-t nagyon de nagyon bírom. :D nem mellékesen csodás rész lett. *0* Várom a kövit. ;) <3

Unknown írta...

:D köviii!! :p nagyon cuper lett

Unknown írta...

Köszönöm lányok! :) :*