2014. július 8., kedd

29.rész

A karácsonyi nyüzsgés kezd alább hagyni, átveszi a helyét a szilveszter és új év körüli zsongás. Anya ismét az ünnepi menüt próbálja összeállítani. Már természetesnek veszi, hogy Harryt is a családtagok közé sorolja. Próbálok segíteni anyának, de nem igazán vagyok ráhangolódva a témára. Csak céltalanul lapozgatom a receptkönyveket. Anya már felírt magának egy egész oldalas listát, hogy miket akar elkészíteni. Ennyi ételből a fél város jól lakna, és még lehet, hogy maradna is. De mindegy is.
- Anya, ha nem haragszol, felmegyek és pihenek kicsit.
- Persze, menj csak. Minden rendben?
- Igen, csak mostanság hamar elfáradok... - sóhajtom.
- Ez természetes. De messze még április, ki kell tartanod. - mondja mosolyogva és megfogja a kezem.
- Én igyekszem. De már most úgy érzem, hogy egy hatalmas dinnye vagyok... Gurulva közlekedek. - nevetek miközben felállok az asztaltól. Anya csak a fejét rázza, újra a receptekre figyel. A szobámba megyek és az ágyba bújok. Nem vagyok álmos, így internetezni kezdek. Régen léptem már fel a közösségi oldalaimra, úgyhogy most az unalom rávisz. Szinte ijesztő, hogy hányan jelöltek meg, vagy írtak nekem minden félét. Nem nézem meg mindet, mert tényleg nagyon sok van, rámenne egy egész nap, legalább. De a legutóbbi írásokat megnézem. Néhányan cikkeket mutatnak meg nekem. Ahogy látom, mindegyikhez van közöm.


"Benjamin Stick, az üzleti világ egyik kiemelkedő tagja, és exfelesége Amanda hivatalosan is elváltak, erősítette meg lapunknak Mr.Stick ügyvédje. Úgy tudjuk, a válás zökkenő mentesen zajlott, a tárgyaláson viszont mindkét félt az ügyvédjük képviselte. Talán ennyire nem jó már a kapcsolatuk, hogy egy légtérben sem tudnak tartózkodni? Ha ez így van, akkor a születendő gyermekeiknek csak sok sikert és kitartást tudunk kívánni a szülőkhöz!"

"Harry Styles továbbra is az idősebb nőkre hajt? Felröppent a hír, hogy találkozgat egy hölggyel már egy ideje. Néhány, meg nem erősített forrás azt állítja, hogy a nő nem is akárki. Az exférje által vált ismertté, ugyanis nem régen vált el Benjamin Stick, üzletembertől. A One Direction rajongók között gyorsan terjed a pletyka, így egyre nagyobb a felháborodás is. Szemezgettünk néhány Twitter üzenetet:
"Harrynek kezd elmenni az esze. Az még rendben, hogy a nála idősebb nők jönnek be,de úgy tudom jelen esetben gyerekkel jár a csomag!"
"Ezt nem akarom elhinni! Harry, tényleg más gyerekét akarod felnevelni? Nem látod, hogy csak kihasználni akar ez a nő?"
Azért akadt néhány védelmező mondat is a sok rágalmazás között:
"Mondhattok bármit, úgyis az lesz, amit ő/ők akarnak!Ha nekik együtt a jó, akkor mért ne?"
"Harry érettebb,mint a kora.Mért ne vállalhatna be egy gyereket?Ja, furcsa, de mit tehetünk mi? Sok sikert Harry!"

Persze ezek mind csak pletykák, de amint lesz egy biztos forrásunk, értesítünk titeket a legfrissebb hírekről,eseményekről!"
Kezdem úgy érezni, hogy fogy a levegő a szobámban, forog az ágy velem. Ez nem lehet igaz! Mi a franc történik itt? Egyáltalán mit kéne most csináljak? Sóhajok néhányat, hogy lenyugodjak, mert a kisbabáim mozgolódni kezdenek. Biztosan érzik, hogy nyugtalan vagyok. A telefonomért nyúlok és máris tárcsázom Harryt. Az egymást követő búgások csak növelik bennem a feszültséget... Vedd már fel!
- Szia Mandy! Minden rendben?
- Nem! Semmi nincs rendben! - tör ki belőlem hisztérikusan, aztán sóhajtok egy nagyot, talán sikerül lenyugodnom tőle.
- Oké, várj! Próbálj megnyugodni és mondd el mi a baj. Hol vagy most?
- Itthon vagyok... A baj pedig az, hogy velünk van tele az internet! - visítom vékony hangon, mert már a sírás fojtogat.
- Oh... Értem. Mandy, én most az edzőteremben vagyok, de máris elindulok és ... talán 15 perc múlva ott leszek, rendben? Addig csak ... Zárd be az internetet és pihenj! Ne stresszeld magad feleslegesen.
- Feleslegesen? Láttad te, milyen cikkeket küldenek emberek egymásnak? Jó ég, Harry! Fel fogok robbanni!
- Dehogy fogsz! Tedd amit mondtam, oké? Mindjárt ott vagyok! - közben hallom, hogy a háttérzaj megváltozik. Már visszhangzik kissé a hangja, talán egy folyosón lehet.
- Jó... Rendben! Vigyázz magadra! - nyöszörgöm neki.
- Úgy lesz! Sietek! - le is teszi a telefont.
Én viszont nem bírok magammal. Amint kikerül a kezemből a telefon, folytatom az internetezést. Egyre rondábbakat olvasok ... Elég csak beírni a nevemet a keresőbe és több száz találatot dob ki, mind negatív előhanggal. Ezt már nem bírom tovább. Kiengedem a könnyeimet. Még mindig pörgetem a sértő mondatokat, de már nem is olvasom őket. Nem is látok át a könnyfátylamon. Zokogok és már fekszem, a párnát szorongatva. Észre sem veszem amikor Harry bejön. Csak akkor, amikor már óvatosan leül az ágyra. Arrébb teszi a laptopot és a hátamat kezdi simogatni.

- Shhh... Ne sírj, Mandy! Ez mind szarság, ne foglalkozz vele! - jól esik, hogy nyugtatni próbál, de sajnos nem használ. Szaggatottan veszem a levegőt. Rá kell jönnöm, hogy ez már hiszti, nem sírás.
- Mandy! Kérlek... Utálom ha sírsz! Nem tudom elviselni! - a hangja könyörgő, miközben simogat még mindig. Összeszedem magam és ránézek. Az ő szemei is könnyesek. Most már értem, miért utálja ha sírok. Én sem tudnám elviselni, ha szomorú lenne.
- Én csak ... Sajnálom! - suttogom, ő pedig az ölébe húz óvatosan.
- Nincs semmi baj... Csak bújj ide egy kicsit. - a vállára hajtom a fejem és próbálok megnyugodni. Bár így, hogy itt van, sokkal könnyebben megy. Röpke negyed óra és már használható vagyok. Tudok beszélni, lélegezni és el tudom mondani neki, hogy mi borított ki ennyire.
- Nem tudom ezt elviselni Harry! Egy számító dögnek írnak le, mert nekem csak azért kellesz, hogy eltartsd a gyerekeim meg engem! Ez mind hazugság! - most már inkább dühös vagyok, mint szomorú.
- Mandy, ez a média, hisz tudod te is. Ha legalább egy mondat igaz lenne, már lenne értelme... - sóhajtja és a hajába túr - Mi van Bennel? Nem lehet, hogy ő az "ismeretlen forrás" akiről írnak?
- Nem igazán értem, hogy lehetne ő... - pislogok rá értetlenül.
- Nem is tudom... Csak gondoltam, neki sem tesz rosszat, ha felkapják a nevét. Így, vagy úgy, de megjelenik a médiában és akkor ismertebbé válhat, vagy ilyesmi.
- Nem tudom. Nem hiszem, hogy ez rá jellemző lenne.
- Akkor meg csak nekem akar keresztbe tenni, ennyi! - ránt vállat egyszerűen.
- Annyira sajnálom! - sóhajtom letörten - Tönkreteszem a karriered! 
- Ne mondj hülyeségeket! Nem te vagy az első nő, akivel hírbe hoznak. Ebből legalább annyi igaz, hogy tényleg van .... valami... - a mondat végén kissé megakad, elgondolkozik.
- Valami... - ismétlem meg őt és ránézek. Valójában sosem beszéltünk arról, hogy kettőnk között akkor most mi is van. De talán ez így van jól! 
- Harry! Nem találkozhatunk többé! - jelentem ki határozottan,ő pedig úgy elsápad, hogy attól félek, rosszul lesz.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hellóóóbelló! Mivel tegnap nem küldte el a telefonról a megjegyzésem, gondoltam írok ma. Bár már mindent elmondtam neked, de azért na.. :D
Remélem, hogy Amyék csak együtt maradnak (bár már tudom a részleteket) és, hogy nem lesz semmi komoly.
Sok puszi; Tina xx

Amanda Styles írta...

Köszi, hogy újra megírtad! Nos, ha már tudod, akkor csak shh :D Be kellene fognom a számat, mert túl sokat tudsz... :)
Puszillak!

Renn H. írta...

Nem teheted ezt sem velünk sem velük 😳😳 Mandy-nek csak le kell nyugodni és minden oké lesz. Én tudom *-* izgatottan várom, hogy mit hozol ki belőle 😊✌
Reni xx

Névtelen írta...

Jujci.Jucji*-* Annyira jóó!<3 Remélem, hogy a média nem fog közéjük állni!!Siess a kövi résszel, már nagyon várom:)
Puszii:*<3